Időpont foglalás

Amennyiben szeretne időpontot foglalni, a lenti gomb megnyomásával teheti ezt meg. Fizetés online bankkártyával, illetve helyszínen készpénzzel vagy bankkártyával lehetséges.

Javasoljuk az előzetes időpont foglalást csoportok vagy osztályok, illetve azon családok, látogatók számára, akik szeretnék biztosítani magas látogatottság esetén is a várakozás nélkül bejutást.

3 év alatti gyermekek számára a belépés díjtalan, így számukra online foglalás nem szükséges.

Gyakran ismételt kérdések

1. Kell-e foglalnom a látogatáshoz?

A kiállítás megtekintése foglalás nélkül is lehetséges, de magas látogatottság esetén, az időpont foglalással rendelkezőknek biztosítunk soron kívüli bejutást.

2. Mi történik, ha hamarabb, vagy később érkezem, mint a foglalásban szereplő időpont?

Az érkezést számos tényező befolyásolhatja, melyet igyekszünk rugalmasan kezelni. Arra kérjünk látogatóinkat, hogy amennyiben módjuk van rá, érkezzenek a foglalt időpontban.

3. Hogyan igazolom, hogy online foglaltam, vagy előre fizettem?

Az online foglalás során meg kell adnia email címét, melyre visszaigazolást küldünk a foglalás időpontjáról. Amennyiben előre fizetett, a visszaigazolásban ennek ténye, illetve a számla is szerepel. Érkezéskor kérjük a küldött email bemutatását.

4. Visszatérítik-e a kifizetett belépőjegye(ke)t, ha nem megyünk el?

Időpontra szóló kifizetett belépőjegyeket visszatéríteni nem tudjuk, de más időpontra áthelyezhető. Ilyen esetben kérjük, email címűnkre írjanak.

5. Hogyan tudok parkolni, ha autóval érkezem?

A kiállítás utcája a megszokottnál jelentősen szélesebb, így az épület előtt az út szélén több autó parkolására is lehetőség van. 

6. Milyen messze található a kiállítás a vasútállomástól?

A vasútállomástól 900 méterre található a kiállítás, ez gyalogosan 12 perc alatt megtehető.